Namika ja Kobrat tarjosivat Korisliigan avausottelussa lahtelaisyleisölle jännitysnäytelmän. Voitto oli tarjolla kummallekin, mutta lopulta vieraat korjasivat sarjapisteet vahvan korinaluspelaamisen turvin.

Pitkän loukkaantumisen jälkeen paluun kentille tehnyt Ilkka Vuori harmitteli tappiota, mutta iloitsi samalla omasta paluustaan.

– Katkera tappio, vastustaja oli valmiimpi. Palloscreenien puolustus epäonnistui läpi pelin, vaikka yritimme saada sitä kuntoon. (Juho) Nenosen heitot söivät meitä. Omassa hyökkäyksessä puuttui pallonliike ja puolenvaihdot. Lisää treeniä tarvitaan, Vuori summasi ottelua Namikan sivuilla.

Vaikka ensimmäinen ottelu lähes vuoteen sujui tilanteen huomioiden hyvin, ei se nostanut suurta riemua.

– Henkilökohtaisella tasolla tämä oli tietysti voitto, kun pääsin pelaamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta tappio harmittaa.

Päävalmentaja Ilkka Palviainen oli Vuoren kanssa pitkälti samoilla linjoilla.

– Onnittelut Lapualle, joka oli selvästi valmiimpi joukkue. Joukkueessamme on potentiaalia, mutta vielä tänään sitä kaikkea ei saatu peliin. Puolustuksesta puuttui tarvittava intensiteetti. Hyökkäyksessä saimme alussa hyviä paikkoja, mutta palloa ei saatu sisään. Pelin edetessä liike huonontui, Palviainen kertasi.