Altavastaajana maanantai-illan Korisliigaotteluun lähtenyt Tapiolan Honka ei kuvia kumarrellut. Paluun Loimaalle tehneen Ike Udanohin johdolla Honka taisteli tasapäisesti sarjan suurimman mestarisuosikin kanssa, mutta joutui lopulta tunnustamaan isännät paremmiksi lukemin 80-69.

– Molemmat joukkueet pelasivat todella kovaa. Me pelasimme hyvän pelin, jossa oli paljon hyviä asioita. Heitimme ottelussa vain kolme kolmen pisteen koria ja silti eroa jäi vain 11 pistettä, Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo totesi pelin jälkeen Hongan sivujen mukaan.

Hongan parhaat olivat loistavaa työtä puolustuksessa tehnyt Ike Udanoh (15/20/5 riistoa), paljon pisteitä postista tehnyt Manny Ubilla (25/5) sekä tehokkaasti viimeistellyt Villematti Kopio (19/4).

– Ike oli tänään aivan eläin. Hän puolusti palloskriinit loistavasti, Bisons ei saanut häntä vastaan niistä tilanteista oikeastaan mitään aikaan. (Apuvalmentaja) Ville Nevan sanoin ”Ike on terminaattori, joka on lähetetty tänne tulevaisuudesta”, Iisalo naurahti.