KTP-Basketin ja Kouvojen kohtaaminen tarjosi jälleen viihdettä koko rahalla. Ensimmäinen paikallistaisto merkittiin KTP:n nimiin lukemin 90-77 (24-17, 27-21, 25-14, 20-25).

KTP:n sairastuvalla on tunkua jo ennestään, eikä Timi Heinosen maanantaina saama jalkavamma todellakaan kirkastanut kotijoukkueen lähtökohtia. Ikitaistelija kuitenkin pelasi lääkärin luvalla ja loput hoitikin KTP:n 71 pistettä takonut amerikkalaiskolmikko.

Heinonen loukkasi maanantain harjoituksissa jalkansa ja Kouvot-ottelu näytti enemmän kuin epätodennäköiseltä. Pelipäivän magneettikuvan ja lääkärin antaman luvan jälkeen mies kampesi vaihdosta peliin mukaan ja oli jälleen tärkeä pelaaja molemmissa päissä kenttää. Joukkueena KTP hoiti sen eniten pelätyn, eli levypallopelin komeasti lukemin 44-33.

– Viimeinen vuorokausi on ollut henkistä vuoristorataa. Puhuimme kahdesta asiasta. Levypalloista, sillä vastassa oli sarjan paras levypallojoukkue, sekä pelin temmon kontrolloimisesta. Onnistuimme näissä asioissa hyvin. Lopussa meni vähän passiiviseksi, mutta olen erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen tänään, hehkutti KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov kotkalaisten sivuilla.