Bisons pelasi upeasti toisessa VTB-liigan ottelussa, kun se oli lähellä yllättää UNICS Kazanin. Loimaalaisten hieno taistelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan Bisons hävisi ottelun 80-85 (42-40).

Bisons ei miljoonajoukkuetta juuri kumarrellut ja vei heti ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 25-17. Kazan kuitenkin kiri eroa umpeen ja päätösneljännekselle lähdettiin jännittävistä lähtöasetelmista, kun tilanne oli tasan. Kazan otti etulyönnin heti päätösneljänneksen alussa, mutta 3,5 minuuttia ennen loppua Bisons siirtyi pisteen johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt loppuun saakka ja lopulta Kazan nappasi kotivoiton.

Bisons onnistui todella laajalla rintamalla, sillä peräti kuusi peluria ylsi kaksinumeroisiin. Aaron Johnson oli paras 14 pisteellä, mutta myös Matti Nuutinen (13), William Harris (13), Roope Ahonen (13), Ian Hummer (13) ja Travis Nelson (10) onnistuivat hienosti. Bisons pelasi ilman loukkaantunutta Tuukka Kottia.

Bisonsin seuraava peli on keskiviikkona, kun se kohtaa Eniseyn.