Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. KTP:n ja Katajan puhdas tili säilyi, kun joukkueet nappasivat voitot.

Katajan vahva alkurepäisy oli Kouvoille liikaa ja joensuulaiset ottivat 87-78-voiton. Kataja vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 23-11 eikä Kouvot päässyt sen jälkeen enää kantaan, vaikka kävikin lähellä. Katajalta Teemu Rannikko oli hurjassa vireessä upottaen 18 pistettä ja jakaen yhdeksän syöttöä. Robert Arnold oli kuitenkin joensuulaisten paras pistemies 25 pisteellä. Ken Horton (18) ja Tom Knight (14) pääsivät myös hyville pistemäärille. Kouvojen paras oli Jason Conley 19 pisteellä. Jonathan Jones kokosi 15 pinnaa, Grant Johnson 12 ja Ville Kaunisto 11.

Illan kärkikamppailussa kohtasivat tappioitta olleet KTP ja Karhu. KTP oli kotihallissaan jännittävässä ottelussa vahvempi 98-95. KTP oli ottelussa ensimmäisen neljänneksen puolivälin jälkeen koko ajan hienokseltaan niskan päällä. Karhu kävi vielä ottelun loppuhetkillä muutaman pisteen päässä, mutta KTP piti johtonsa loppuun saakka.

KTP:n Timo Heinonen oli hienossa vireessä 20 pisteellä ja 10 levypallolla. Samaan pistemäärään pääsi myös Kenneth Simms. LaMonte Ulmer urakoi 19 pistettä ja otti samalla 11 levypalloa. Kotkalaisten paras pistemies oli kuitenkin 21 pistettä tehnyt Brandon Jefferson. Karhun ykkösmies oli Devonne Giles, joka tilastoi 21 pistettä ja 13 levypalloa. Bojan Sarcevic heitti 20 pistettä, Greg Mangano 17, Antti Kanervo 14 ja Jermont Horton 13.