KorisliigaTV:n kautta näkee 24.10. alkaen lähes kaikki Korisliigan ottelut suorina lähetyksinä. Kaikkiaan kauden 2014/2015 runkosarjasta lähetetään suoratoistona 192 ottelua sekä pudotuspeleistä 12-31 ottelua. Kaikkia otteluita KorisliigaTV:ssä ei selosteta.

Otteluiden tuotanto KorisliigaTV:ssä toteutetaan automaattikameroilla, joiden toimintaa ohjaa tietokone, joka tunnistaa pelaajien liikkeen pelikentällä. Kuvan lähennys ja loitonnus perustuu siihen, että kuinka pienellä alueella pelaajat pelikentällä ovat. Ottelut kuvataan kahdella kameralla, vaikka kuvasta tulee vaikutelma yhden kameran tuotannosta. Kolmas kamera kuvaa tulostaulua, josta saadun informaation tietokone muuttaa ruudun tulosbannerissa grafiikaksi. Täten ottelun tilanne, peliaika sekä hyökkäyskello ovat jatkuvasti katsojan silmien alla.

Lisätietoa löydät Korisliigan sivuilta.