Keskiviikkona Karhuvuoressa nähdään paitsi Korisliigan kärkikamppailu, myös KTP-Basketin viime kausien päävalmentajan Sami Toiviaisen paluu vanhalle kotiareenalleen.

Toiviaisen karavaanissa kulkevat myös Kotkassa aiemmin pelanneet Devonne Giles, Bojan Sarcevic sekä Juho Lehtoranta. Jännitteitä ja panosta ei siis puutu kun KTP ja Kauhajoen Karhu iskevät yhteen.

Ottelussa nähtäneen monta mielenkiintoista match-upia, mutta KTP-Basketin käskijä Anton Mirolybov ei innostu menemään niissä yksityiskohtiin.

– Me keskitymme siihen, että meillä on viisi miestä kentällä, emmekä mieti vielä tässä vaiheessa yksittäisiä pelaajia niin paljon. Keskitymme joukkuepuolustamiseen ja minulle match-up on KTP-Karhu, Mirolybov toteaa KTP:n sivuilla.

KTP-luotsi tietää tulevan vastuksen kovuuden.

– Karhu on hyvä ryhmä. Siellä on kova sisäuhka ja hyvä pointti. Silloin on aina lähtökohtaisesti helppo lähteä pelaamaan. Heidän nelospaikkansa (Greg Mangano) on mielenkiintoinen, kuten laiturikin (Jermont Horton). Mielenkiintoista nähdä miten Karhun pelitapa istuu meidän pelitapaan.

Mirolybovilla on selvä resepti ottelun voittamiseksi.

– Minun henkilökohtainen mielipide on, että voitto tulee jos pystymme hallitsemaan ottelun tempoa. Haluan, että olemme aggressiivisia, vaikkemme edelleenkään ole leveällä rosterilla liikkeellä.