Pyrintö aloitti kautensa Baltian liigassa voittamalla Pärnun niukasti 74-70. Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola löysi joukkueensa pelistä hyvää ja huonoa.

Poikola kaipaa erityisesti parempaa puolustuspelaamista.

– Tässä ottelussa oli kaksi hyvää asiaa; voitto ja se, että näimme puolustuksemme heikkoudet. Niiden kanssa pitää tehdä kovaa töitä ja olemme pyrkineet viimeisen viikon aikana keskittymään nimenomaan puolustukseen. Valitettavasti meillä on valitettavan vähän aikaa harjoitella, mutta tämän päivän peli ainakin osoitti sen, että oikeita asioita harjoitellaan ja paljon on vielä tehtävää.

Tehtiin hurja määrä virheitä puolustuksessa etenkin kommunikoinnissa ja apupuolustuksessa. Pärnu rankasi välittömästi kaarelta ja kun vapaita heittoja pistää riittävän määrän sisään, alkaa flowssa vaikeammatkin heitot tippua. Kun ottelu piti voittaa, tekivät Antero (Lehto) ja Damon (Williams) tarvittavat korit kokemuksella, Poikola kehui ratkaisijakaksikkoaan Pyrinnön sivuilla.