Tapiolan Honka järjesti ehkäpä alkukauden isoimman yllätyksen kukistamalla vieraskentällä tappioitta olleen KTP:n. Honka otti kauden toisen voittonsa lukemin 74-73 (32-39).

Honka aloitti ottelun ennakkoluulottomasti ja vei ottelun avausneljänneksen nimiinsä 19-16, mutta toisella jaksolla KTP otti 10 pinnan voiton ja lähti tauolle johdossa. Kolmannella neljänneksellä Honka kuitenkin pelasi erinomaisesti ja nousi rinnalle ja päätösneljänneksellä ohi.

Ottelu huipentui aivan viime sekunneille, kun minuutti ennen loppua Hongan Villematti Kopio upotti molemmat vaparinsa sisään ja vei espoolaiset neljän pisteen johtoon. Parikymmentä sekuntia myöhemmin Ike Udanohilla oli mahdollisuus iskeä naula kotkalaisten arkkuun, mutta hän epäonnistui molemmissa vapaaheitoissaan ja toisessa päässä Juho Lehtoranta iski kolmosen pohjaan tuoden KTP:n pisteen päähän. KTP:llä oli vielä mahdollisuus nousta ottelussa voittoon, mutta Brandon Jefferson heitti viime hetken kakkosen ohi ja näin Honka pääsi juhlimaan yllätysvoittoa.

Viime hetken missatuista vapareista huolimatta Udanoh oli muuten mies paikallaan pussittaen Hongalle 17 pistettä ja repien 11 levypalloa. Kopio kokosi 14 pistettä, Emmanuel Ubilla 13 ja Ronnie Clark sekä Okko Järvi 10. Kotkalaisten tehomies oli 16 pistettä heittänyt Kenneth Simms. LaMonte Ulmer teki hänkin komean tilastorivin 14 pisteellä ja 14 levypallolla ja lähes samaan ylsi 15 pistettä ja 10 levypalloa tilastoinut Timo Heinonen. Juho Lehtoranta heitti 14 ja Brandon Jefferson 12.