Karhu jatkaa vieraspelejä lauantaina Kouvolassa. Sarjan toinen kontio eli Kouvot, ovat toistaiseksi olleet kotonaan voittamattomia.

Mansikka-ahon salista ilman sarjapisteitä ovat joutuneet lähtemään Helsingin Seagulls (94–77) ja Namika Lahti (83–77).

Karhu kärsi kauden avaustappion keskiviikkona Kotkassa. Nyt karhulauma haluaa palata voittojen polulle toisen kymenlaaksolaisen joukkueen kustannuksella. Devonne Giles pelasi keskiviikkona kauden parhaan pelinsä, Bojan Sarcevic oli oma itsensä ja Antti Kanervo oli totutusti joukkueensa parhaimmistoa. Nyt pienoista tasonnostoa toivotaan penkiltä ja jenkki Jermont Hortonia Sami Toiviainen herätteli jo keskiviikkona, kun hän aloitti pelin penkiltä.

– Kouvot on erittäin hyvin roolitettu joukkue, Toiviainen analysoi tulevaa vastustajaa Karhun sivuilla.

– Hyökkäyspelaaminen organisoitua, jossa mietitty hyvin tarkkaan pelaajien vahvuuksia. Joukkueessa monta ratkaisijaa, kuten (Jason) Conley, (Ville) Kaunisto, (Ilari) Seppälä, jne., joten oma puolustuspelaaminen oltava koko 40 minuuttia hyvällä tasolla. Kouvot ollut myös hyvä levypalloissa, joten meidän pitää pärjätä myös tällä pelin osa-alueella.

Toiviaisella on selvät teemat tulevaan otteluun.

– Keskiviikon KTP-peli on analysoitu ja nyt täysillä Kouvolaan ja hakemaan kahta pistettä. Pärjää 1vs1, ole aktiivinen molemmissa päissä ja hyökkää kohti koria. Siinä teemat Kouvot-matsiin. Joukkue on terve ja samalla kokoonpanolla mennään kuin Kotkassakin.