Keskiviikkona pelattiin suomalaisittain mielenkiintoinen Eurocupin kierros, kun Sasu Salin ja Petteri Koponen olivat vastakkain. Gerald Lee loisti Ploiestin kirkkaimpana tähtenä, kun romanialaisjoukkue murskasi Lietuvos Rytasin.

Koposen ja Salinin kaksinkamppailu päättyi Himkin voittoon 88-85, mutta kentällä Salin oli suomalaisista väkevämpi. Kaksikko oli usein toisiaan vastaan ja pisteissä Salin vei pidemmän korren 13-7. Salin kirjautti myös ottelun suurimman minuuttimäärän, kun hän ahersi yli 33 minuuttia. Lisäksi hän nappasi kaksi levypalloa ja kaksi riistoa. Koponen pelasi hieman päälle 16 minuuttia, otti neljä levypalloa ja antoi neljä syöttöä.

Leellä oli täydellinen iltapuhde, kun hän teki joukkueensa eniten pisteitä (19) ja upotti heittonsa 100 prosenttisesti sisään reilussa 26 minuutissa. Ploiesti murskasi kotikentällään kovan Lietuvos Rytasin 103-83.