Bisons pelaa jo pelkän runkosarjan aikana 40 Korisliigan ja 30 VTB-liigan ottelua. Bisons kävi tekemässä jo pitkän keikan Venäjälle pelaten kolme vierasottelua, mutta seuraavat VTB-ottelut ovat kotimaassa.

– Kyllähän tässä ainakin pelikaverit tutuksi tulee, Bisonsin Antto Nikkarinen heittää Koripalloliiton haastattelussa.

– Toivottavasti se vaikuttaa kemiaan positiivisesti. Meillä on kasassa niin hyvä nippu jätkiä, että en näe sen koituvan ongelmaksi. Yhteispeli tulee pakostakin paranemaan, kun toistojen määrä on hirmuinen, Nikkarinen muistuttaako.

Nikkarinen vastaa kieltävästi kysymykseen siitä, luokitteleeko Bisons ottelunsa tärkeiden ja vähemmän tärkeiden kategorioihin. Ovatko kotiottelut Himkiä ja TsSKA:aa vastaan samalla linjalla maaliskuun alun räntämaisemien kotimaan vieraspelien kanssa?

– Kaikkia pelejä lähdetään voittamaan, Nikkarinen linjaa.