KTP-Basket jatkaa Korisliigan kärjessä, kun se kaatoi jännitysnäytelmän jälkeen Bisonsin 77-76. Kahden huippujoukkueen kohtaaminen ratkesi vasta viimeisellä sekunnilla.

Ottelu oli tasainen koko ajan ja johto vaihtui tiuhaan ottelussa. Suurimmillaan ero oli ottelussa vain viisi pistettä joukkueiden välillä.

Ratkaisu venyi loppusekunneille. Bisons otti johtoaseman 22 sekuntia ennen loppua, kun Ville Mäkäläinen heitti vapaaheitot sisään. Kaksi sekuntia ennen loppua Samuli Vanttaja nosti KTP:n kuitenkin johtoon. Roope Ahonen pääsi vielä kokeilemaan Bisonsille voittoa, mutta heitto meni ohi ja näin KTP nappasi hienon voiton.

Kotkalaisten tehokkain oli 20 pistettä ja 11 levypalloa kahminut Kenneth Simms. Timo Heinonen heitti 14 pistettä, Brandon Jefferson ja Michael Pounds 12 ja Samuli Vanttaja 11. Bisonsin pistemies oli Travis Nelson 25 pisteellä. Antto Nikkarinen kasasi 15 ja Roope Ahonen 13.