Cleveland Cavaliers otti kauden ensimmäisen voittonsa ja se tuli kovassa paikassa, kun se voitti mestarisuosikkeihin lukeutuvan Chicagon. Hallitseva mestari San Antonio hävisi ja samaten Lakers koki kolmannen peräkkäisen tappionsa.

Cleveland ja Chicago kävivät tiukan taistelun, joka venyi lopulta jatkoajalle. Siinä Cleveland oli Jamesin johdolla vahvempi ja kirjautti avausvoittonsa. James oli hurjassa vireessä upottaen 36 pistettä. Chicagolta Derrick Rose väänsi nilkkansa ja joutui jättämään ottelun kesken.

Hallitseva mestari San Antonio Spurs koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi Phoenixille vieraissa. Los Angelesin herruus on tiukasti Clippersin harteilla, kun se voitti Lakersin paikalliskamppailussa. Blake Griffin oli pysäyttämätön 39 pisteellään. Illan korkeimman pistemäärän kirjautti kuitenkin Sacramenton Rudy Gay, joka pommitti 40 pistettä Portlandia vastaan.

NBA:n yön tulokset:
Indiana-Memphis 89-97
Chicago-Cleveland 108-114
Milwaukee-Philadelphia 93-81
Phoenix-San Antonio 94-89
Sacramento-Portland 103-94
Lakers-Clippers 111-118