Shawn Huff oli Ludwigsburgin ykkösnimi, kun hän teki kauden piste-ennätyksensä. Gerald Lee ja Sasu Salin tekivät jälleen vahvan iltapuhteen omissa seuroissaan.

Huffin lohdolla Ludwigsburg voitti kotonaan Göttingenin 98-72. Huff pelasi ottelussa 23 minuuttia ja upotti siinä ajassa hurjalla prosentilla 23 pistettä ollen joukkueensa paras pistemies. Huff upotti kolmoset 5/6 ja kakkoset 3/3.

Gerald Lee oli totutun vahva, kun hän nosteli 14 pistettä 100 prosenttisella pelitilannetarkkuudella. Lisäksi hän ehti napata 16 minuutissa kolme levypalloa. Ploiesti voitti Timisoaran selvästi 87-64. Salinin Olimpija hävisi kotonaan yllättäen sarjajumbo Metalacille 69-70. Olimpijan reilu johto suli toisella puoliajalla. Salin kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon ollen toiseksi paras pistemies 13 pisteellä 26 minuutin aikana.