KTP ja Kataja joutuivat tunnustamaan vastustajansa paremmakseen EuroChallengen toisen kierroksen otteluissa.

KTP ei pysynyt ranskalaisen Le Mansin kyydissä loppuun saakka ja taipui 52-71. Le Mans oli ottelussa koko ajan niskan päällä, mutta se ei päässyt repäisemään ratkaisevaa eroa ennen kuin vasta lopussa. KTP pääsi viimeisellä neljänneksellä parhaimmillaan seitsemän pisteen päähän, mutta sen jälkeen kotijoukkue iski kaksi kovaa kolmosta sisään ja karkasi selvään voittoon. KTP:n paras pistemies oli 14 pistettä heittänyt Kenneth Simms. LaMonte Ulmer ja Brandon Jefferson keräsivät 11 pistettä. Ulmer repi myös 15 levypalloa.

Kataja koki toisen tappionsa, kun joutui tunnustamaan belgialaisen Mons-Hainautin paremmakseen 62-71-lukemin. Katajan ja Mons-Hainautin välinen ottelu oli koko ajan tiukka. Kataja oli niskan päällä toisella neljänneksellä, mutta lopussa ote kirposi ja Mons-Hainaut otti etulyönnin. Kataja roikkui mukana, mutta Mons-Hainaut rankaisi virheistä ja laittoi pari kovaa koria ja piti johtoasemansa loppuun saakka. Robert Arnold heitti 21 pistettä ja Teemu Rannikko kokosi 15. Tom Knight tilastoi 11/12.

Samuel Haanpään Borås Basket koki selvän 67-91-tappion belgialaiselle Okapi Aalstarille. Haanpää oli joukkueensa kärkihahmoja pussittaen hieman vajaassa 32 minuutissa 12 pistettä ja napaten seitsemän levypalloa. Lisäksi hän antoi kaksi korisyöttöä.