Erik Murphy ja Joonas Cavén debytoivat viime yönä NBA:n kehitysliigassa, D-liigassa, ensimmäisinä suomalaispelaajina. Molemmat pääsivät heti ensimmäisissä otteluissaan pisteiden makuun.

Austin Spursin Murphy viimeisteli 11 pistettä ja viisi levypalloa ja Reno Bighornsin Cavén upotti yhden kolmosen NBA:n kehitysliigan (D-League) avauskierroksen otteluissa viime yönä Suomen aikaa. Kummankin suomalaispelaajan joukkueet joutuivat kuitenkin lähtemään kentältä tappio niskassaan.

Erik Murphy kuului 11 pisteellään, kuudella levypallollaan ja neljällä syötöllään Austin Spursin parhaimmistoon D-liigakauden avauksessa. Rio Grande Valley Vipers onnistui kuitenkin kaatamaan Austinin Geron Johnsonin viime sekunnin kolmosellaan pistein 121–120 (62–63).

Käsivamman johdosta pitkään sivussa ollut Joonas Cavén pääsi pitkästä aikaa tositoimiin, kun Reno Bighorns kohtasi kotikentällään nitro-ottelussa Iowa Energyn. Cavén keräsi 12 minuutissa kolme pistettä ja kaksi levypalloa Renolle, joka Brady Heslipin 40 pisteestä huolimatta taipui Damien Wilkinsin (32/13/9 syöttöä) ja Hassan Whitesiden (30/22/8 blokkia) johtamalle Iowalle 144–152 (67–82).