Seagulls ja Namika Lahti kävivät jännittävän taistelun pisteistä, jonka vei lopulta jatkoajan jälkeen nimiinsä Namika 88-86.

Seagulls aloitti ottelun vahvasti ja johti tauolla ottelua kahdeksalla pisteellä. Namika tuli kuitenkin toisella puoliajalla rinnalle. Seagullsilla oli avaimet voittoon, kun se johti ottelua reilut kaksi minuuttia ennen loppua kuudella pisteellä, mutta Namika kiri tasoihin ja näin mentiin jatkoajalla. Jatkoajalla Lahti oli heti alusta lähtien niskan päällä ja johti peliä parhaimmillaan viidellä pisteellä. Lahtelaisten johti piti loppuun saakka ja näin Namika pääsi juhlimaan voittoa.

Namikan parhaita pistemiehiä olivat 18 pinnaa pussittaneet Ilkka Vuori sekä Cameron Bennerman. Ryan Wright noteli 15 pistettä ja otti 11 levypalloa joista seitsemän tuli hyökkäyspäässä ja David Gonzalves heitti 11 pinnaa. Seagullsin ykkösmies oli 27 pistettä upottanut Justin Stommes, Melsahn Basabe heitti 18 ja Derremy Geiger 14.