San Antonio Spurs osoitti hallitsevan mestarin kovuuden kaataessaan Clevelandin. Brooklynin ja Milwaukeen ottelu venyi peräti kolmannelle jatkoajalle ja Lakers yllätti kärkijoukkueisiin lukeutuvan Houstonin.

Cleveland ja San Antonio kävivät jännittävän ratkaisun pisteistä, joka lopulta ratkesi LeBron Jamesin menetykseen viime sekunneilla, kun hän yritti hakea tasoituskoria. Dallas otti makean voiton, kun se kaatoi vieraissa Washingtonin. Washingtonin Bradley Beal teki vahvan paluun kentille ollen joukkueensa paras pistemies 21 pisteellä. Illan ykkönen oli kuitenkin loistokautta pelaava Monte Ellis 34 pisteellä.

Milwaukee ja Brooklyn kävivät todellisen maratonottelun kohdatessaan toisensa, sillä ratkaisu nähtiin vasta kolmannella jatkoajalla ja lopulta Milwaukee oli ottelussa vahvempi.

Minnesota pyyhälsi New Yorkin yli 37 pistettä tehneen Kevin Martinin johdolla. Illan suurin yllätys nähtiin, kun Lakers kaatoi Houstonin Kobe Bryantin 29 pisteen johdolla. Oklahoma City sen sijaan hävisi Denverille.

Liigan kärkikamppailussa Toronto oli kotikentällään vahvempi Memphisiä ja aiheutti Grizzliesille sen kauden toisen tappion.

NBA:n yön tulokset:
Cleveland-San Antonio 90-92
Indiana-Charlotte 88-86
Orlando-Clippers 90-114
Philadelphia-Boston 90-101
Washington-Dallas 102-105
Brooklyn-Milwaukee 118-122
Detroit-Phoenix 86-88
Toronto-Memphis 96-92
Minnesota-New York 115-99
Denver-Oklahoma City 107-100
Houston-Lakers 92-98