Galatasarayn ja Belgradin Punaisen tähden Euroliigan ottelu sai ikävän käänteen ennen ottelua, kun belgradilaisjoukkueen kannattaja puukotettiin kuoliaaksi.

Tapauksesta on noussut muheva riita Turkin ja Serbian välille. Turkin poliisin tiedotteen mukaan 25-vuotias Marko Ivkovic tuli puukotetuksi omien kannattajien toimesta riidan päätteeksi ja, että faniryhmät saatiin pidettyä erillään mellakoiden aikana. Belgradilaisseuran tiedotteessa sitä vastoin kerrotaan puukotuksen taustalla olleen Galatasarayn kannattaja. Turkkilaisseura taasen pesi kätensä tilanteesta ilmoittaen, ettei heidän käsittääkseen tapaukseen liity Galatasarayn faneja. Myös maiden medioiden syyttävät sormet osoittelevat toisiaan tapauksessa. Poliisin tutkinta kuolemantapauksesta on alkanut.

Myös valtioiden päämiehet ovat ottaneet kantaa tapaukseen. Serbian pääministeri Aleksandar Vucic vaati pikaista tutkintaa ja kovaa tuomiota syylliselle ja hänen turkkilaiskollegansa Ahmet Davutoglu välitti osanottonsa ja lupasi perinpohjaisen tutkinnan tapauksesta. Galatasarayn päävalmentaja Ergin Ataman totesi ottelun jälkeen – tietämättä vielä kuolemantapauksesta, että Punaisen tähden kannattajat ovat terroristeja. Vucic vastasi Atamanin kommenttiin, ettei hän ole tervetullut henkilö Serbiassa. Galatasaray-luotsi pyysi myöhemmin anteeksi lausuntoaan ja osoitti surunvalittelunsa.

Istanbuliin oli matkustanut yli 300 Punaisen tähden kannattajaa joilla suurimmalla osalla ei ollut lippuja otteluun. Stadionin ulkopuolella syntyi mellakka, kun vihaiset Punaisen tähden fanit hyökkäsivät muun muassa poliisien kimppuun sekä hajottivat autoja ja kauppojen ikkunoita. Fanit heittelivät toisiaan myös kivillä, pulloilla ja soihduilla. Katso video mellakoista yläpuolelta.

Itse ottelussa Galatasaray nousi viimeisen sekunnin haamukolmosella tasoihin varsinaisella peliajalla ja käänsi ottelun itselleen lopulta toisella jatkoajalla.