Kouvot lainaa sentterinsä Pyrinnölle: ”Tämä on pelaajalle tällä hetkellä paras vaihtoehto”

© Kuva: Juha Tamminen

Kouvot ja Tampereen Pyrintö ovat tehneet 19-vuotiasta tanskalaissentteri Tobias Reinholtia koskevan vuokrasopimuksen kuluvan kauden loppuun. Jatkossa Reinholt tavoittelee peliminuutteja miesten I-divisioonassa pelaavassa Pyrinnön kakkosjoukkueessa.

– Reinholt jäi Kouvolassa valitettavasti vähille peliminuuteille ja halusimme antaa lupaavalle tanskalaiselle mahdollisuuden päästä pelaavaan kokoonpanoon. Tähän meille antoi loistavan mahdollisuuden Tampereen Pyrinnön organisaatio, jossa Tobias pääsee harjoittelemaan tutun valmentajan (Pieti Poikola) opeissa ja pelaamaan miesten divarissa. Suuri kiitos tästä Pietille ja Tampereen Pyrinnölle. Uskomme, että tämä on pelaajalle tällä hetkellä paras vaihtoehto ja palvelee myös Kouvojen tulevaisuuden näkymiä parhaiten, Kouvojen puheenjohtaja Jukka Silén toteaa Kouvojen sivuilla.

– Olen viihtynyt hyvin Kouvolassa ja Kouvoissa sekä kiitän koko Kouvojen organisaatiota. Uskon, että tämä siirto on minulle hyvä vaihtoehto. Tunnen entuudestaan Pyrinnöstä Pieti Poikolan. En osaa sanoa, että millaiset odotukset minulla on, mutta tällaiset siirrot kuuluvat ammattiurheiluun, kertoi Reinholt.

Reinholt pysyy Kouvojen sopimuspelaajana. Jatkosta päätetään kauden lopulla. Ensimmäisen pelinsä Pyrinnön paidassa Reinholt pelasi jo sunnuntaina BC Nokiaa vastaan. Hän keräsi hieman reilussa 12 minuutissa kolme pistettä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.