Kauhajoen Karhun edellisottelusta on ehtinyt kulua puolitoista viikkoa. Päävalmentaja Sami Toiviaisen mukaan joukkue on hionut erityisesti puolustuspelaamista kuntoon.

– Viime viikolla kävimme läpi puolustusjuttuja lähes koko viikon, mutta loppuviikosta katsoimme myös hieman hyökkäyspeliä. Tempo oli koko viikon hyvä ja pieniä kolhujakin tuli, muttei mitään vakavampaa, Toiviainen valottaa SuomiKoris-sivustolle.

Korisliigan pelirytmi on aiheuttanut tällä kaudella paljon keskustelua. Toisinaan joukkueet pelaavat useita otteluita lyhyen ajan sisään, ja toisinaan edessä on pitkiäkin harjoittelutaukoja.

– On ihan hyvä välillä päästä harjoittelemaankin, mutta tämä on meille tällä kaudella jo kolmas tällainen pidempi tauko peleistä. Jos ajattelemme keskiviikon ottelua KTP:tä vastaan, niin lähtökohdat ovat ihan erilaiset. He ovat pelanneet perjantaina ja sunnuntaina, kun taas meillä edellinen peli oli puolitoista viikkoa sitten. Siinä on vähän vaarana, että mikä on pelituntuma. En ole tilanteesta kuitenkaan hirveästi huolissani, Toiviainen miettii viitaten keskiviikkona siintävään kärkikamppailuun.

Salttu Forsström