Korisliigajoukkueiden pelattujen otteluiden määrä vaihtelee välillä 9-13, mutta jos rankataan joukkueita tappioiden vähyydessä, KTP-Basket ja Kauhajoen Karhu pitävät piikkipaikkaa. Molemmat joukkueet ovat hävinneet vain kolmesti, Karhu vieläpä joka kerta vieraskentällä, joten sarjapisteiden varastaminen Kauhajoelta on ison työn takana.

Ottelusta on odotettavissa vauhdikas, sillä molemmat joukkueet haluavat määrittää ottelussa vauhdin.

– Totta kai haluamme kontrolloida tempoa, se on yksi meidän vahvuuksista. Meidän pitää olla fiksuja ja ottaa Karhulta tila pois. Jos lähdemme hurlumheihin, olemme vaikeuksissa, KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov toteaa kotkalaisten sivuilla.

Kauhajoelta löytyy laaja ratkaisijoiden kirjo, mutta Mirolybov nostaa ennen kaikkea ex-KTP:läiset Bojan Sarcevicin ja Devonne Gilesin esiin.

– Bojanin pelinjohtamista pitää pystyä häiritsemään enemmän kuin edellisellä kerralla, sillä hänen käsissään pallo on paljon. Ja tietysti myös Devonne korin alla vaatii erityishuomiota, Mirolybov erittelee.

Mirolybov vierittää ennakkosuosikin paineet kotijoukkueelle.

– Meidän pitää luottaa omaan tekemiseen, vaikka Karhu onkin ennakkosuosikki. Karhu on ollut varsinkin kotonaan todella hyvä. Jos annamme heidän skorata keskiarvonsa mukaisesti, he ovat todella vahvoilla, Mirolybov sanoo.