Korisliigan keskiviikon kärkikamppailussa kotijoukkue Karhu onnistui voittamaan KTP:n numeroin 96–91 (60–41). Ottelu oli kaksijakoinen. Sen avausjaksoa hallitsi Karhu, mutta toisella puolikkaalla vieraat kirivät yhden pisteen päähän, mutta kotijoukkue pystyi pitämään sarjapisteet itsellään.

– Ensimmäinen puoliaika ratkaisi voiton, kertoi KTP:n Milos Dobras pelin jälkeen Karhun sivujen mukaan.

– Puolustus oli huonoa. Toisella jaksolla saimme puolustusta kuntoon ja samalla lähti hyökkäyskin toimimaan. Paljon on pelejä, mutta se ei ole huonolle avausjaksolle mikään selitys. Häviö on aina häviö ja se harmittaa, mutta ei jäädä tätä murehtimaan ja lähdetään keskittymään seuraavan peliin, Dobras jatkoi.

Greg Mangano oli tyytyväinen voittoon, vaikka myönsi, että se olisi voinut tulla helpommallakin.

– 11 päivää oli huilia ennen tätä peliä ja harjoittelimme hyvin. Ensimmäisellä jaksolla onnistuimme niissä asioissa, joita olimme harjoitelleet. 19 pisteen johtoaseman pitäisi riittää, mutta vastustaja sai pari hyvää kirivaihetta ja pääsi mukaan peliin. Olen tyytyväinen voittoon ja joukkueeseen, Mangano kiitteli omiaan.

KTP:n valmentaja Anton Mirolybov kävi kuumana pelin jälkeen. Kunniansa saivat kuulla niin koripalloliiton edustaja, järjestysmiehet, tuomarit kuin kotijoukkueen järjestelyt. Hieman rauhoitettuaan hän ryhtyi analysoimaan peliä.

– Jos kuvitellaan, että sarjan kärkikamppailuun voidaan tulla näin huonolla asenteella, niin lopputulos on tämä. Alussa ei toteutettu niitä asioita mitä piti. Tauolla kaipasin peliin halua ja olen ylpeä joukkueesta, että sitä toisella jaksolla sitä saatiin. Meillä on ollut paljon tiukkoja pelejä, ja tästäkin lopulta saatiin sellainen. Nyt vaan emme saaneet voittoa, Mirolybov sanoi.

Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen oli pääosin tyytyväinen omiensa pelaamiseen.

– Pelissä paljon hyvää. Olimme treenanneet puolustusta ja onnistuimme siinä kohtuu hyvin. Jos emme pelaa KTP:n tasoita joukkuetta vastaan koko ajan 100-lasissa, niin vastustaja tulee mukaan peliin. Oli KTP:n hyvyyttä kuinka he tulivat voittotaisteluun mukaan. Tosin autoimme heitä menetyksillä. Voitto on aina voitto, mutta pieni pettymys oli se, että päästimme vastustajan mukaan. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun menetimme johtoaseman ja siihen täytyy nyt keksiä jotain lääkkeitä, Toiviainen päätti.