Kobrien ja Namika Lahden välinen ottelu noudatti tuttua kaavaa ollen äärettömän tasainen.Tiukkojen vaiheiden jälkeen Lahti vei pisteet mukanaan numeroin 72-70.

Kobrilta oli jenkkien osalta pelivuorossa Trae Golden ja DJ Richardson paranteli edellisessä ottelussa saamaansa kolhua. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta loppuhetkillä.

Neljännen jakson alussa Namika nykäisi ja David Gonzalvez (11/3) vei vaparillaan vierailijat jo 48-57 johtoon. Goldenin (8/3) onnistumiset ja Juho Nenosen (8/3) kolmonen toivat Kobrat kuitenkin takaisin otteluun ja tilanteeseen 55­57. Ryan Wright (26/11) ja Gonzalves kasvattivat eron jo viiteen pisteeseen, kunnes Paul Carter toi 6:lla peräkkäisellä pisteellään Kobrat tilanteeseen 61­62, kun kellossa oli aikaa 2.30 minuuttia. Vesa Heinonen (6/2) vei kakkosellaan Lahden uudelleen 5 pisteen johtoon, kun minuutti peliaikaa pelaamatta. Stephen Lumpkinsin (13/6) vaparilla ja kakkosella sekä Goldenin kakkosella Kobrat tuli tasatilanteeseen 70­70, kun aikaa pelikellossa oli 14 sekuntia ja mentiin Lahden aikalisälle. Aikalisän jälkeen Kobrilta oli loistava puolustus. Ensin tuplattiin Ilkka Vuori (6/4), joka sai juuri ja juuri pallon siirrettyä Atte Pertulle (2/0), joka tuplattiin Pyry Rainamaan ja Jussi Turjan toimesta. Perttu oli hätää kärsimässä ja veti kyynärpäällä Turjaa kasvoihin, kun pelikellossa oli aikaa kuusi sekuntia. Lahti pallon lopulta Wrightille, joka sinetöi kakkosellaan Lahden voiton 70-72 eikä Kobrat enää pystyneet jäljellä olevan 0,4 sekunnin aikana korintekoon.

Kokonaisuutena ottelu oli erittäin tasainen ja viihdyttävä ja erittäin runsaslukuinen yleisö oli tappiosta huolimatta näkemäänsä tyytyväinen.

– Heillä oli kärsivällisyyttä ja meidän pelaajat menettivät välillä hermonsa eri asioihin ja siinä oli suurin syy siihen, että Lahti oli tänään parempi. Pelasimme välillä liikaa yksi vastaan yksi ja se oli vastustajalle liian helppoa apupuolustuksella tehdä meidän hyökkäys vaikeaksi. Hyökkäyksessä tarvitsemme hieman lisää tehokkuutta meidän tärkeimmiltä pelaajiltamme, Kobravalmentaja Nenad Stefanovic totesi Kobrien sivuilla.