Kouvolan Kouvojen teholaituri Jason ”Coop” Conley, 33, on nimetty Korisliigan marraskuun pelaajiksi. Kouvojen Conley kunnostautui erityisesti tuplaottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan.

Keväällä 2009 Namika Lahden mestaruuteen johtanut Conley teki Kouvoille marraskuussa keskimäärin 16,5 pistettä, haki 9,0 levypalloa ja jakoi 1,6 syöttöä ottelua kohden. Kahden pisteen heittonsa Conley upotti erinomaisella tarkkuudella 50,9% (28/55) ja kolmoset taas upposivat tarkkuudella 35,5% (11/31).

Conley oli erityisen terävänä marraskuussa hallitsevaa Suomen mestaria Pyrintöä vastaan, kun Kouvot vei ”Punakonetta” kahdesti. Kotiyleisön edessä Conley heitti 23 pistettä ja haki 14 levypalloa, kun taas vieraissa hänen tehosaldokseen kirjattiin 21 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Kouvot voitti Conleyn johdolla marraskuussa pelaamastaan kuudesta ottelusta viisi. Kouvojen jyrän alle jäi Pyrinnön (x2) lisäksi Salon Vilpas, Namika Lahti ja Kataja Basket.

Kouvojen ja Conleyn kausi jatkuu keskiviikkona 3.12., kun Kouvot saa isännöitäväkseen Mansikka-ahon urheiluhallille Loimaa Bisonsin.

Korisliigan lokakuun pelaajaksi valittiin Kauhajoen Karhun Greg Mangano.