Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kolme peliä. Voittoihin ylsivät Kouvot, Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhu.

Kouvot vietti keskiviikkona 50-vuotisjuhliaan. Juhlat sujuivat hyvin, sillä Kouvot kaatoi kotikentällään Bisonsin pistein 85-82. Jason Conley pussitti Kouvoille 20 pistettä. Bisonsin tehokkain oli 21 pisteen Ian Hummer.

Salon Vilpas kaatoi vieraskentällä Lapuan Korikobrat pistein 88-79. Ottelun paras pistemies oli kotijoukkueen D.J. Richardson, joka nakutti 30 pistettä. Vilppaan paras paras oli Darren Duncan 27 pisteellään.

Päivän kolmannessa pelissä Kauhajoen Karhu voitti vieraskentällä Tapiolan Hongan 103-85. Karhu ratkaisi pelin jo kahden ensimmäisen neljänneksen aikana – tauolla se johti peliä 22 pisteellä. Devonne Giles teki Karhulle 21 pistettä. Hongan ykkönen oli Emmanuel Ubilla (19).