Korisliigassa pelataan perjantain ja lauantain aikana kolme ottelua.

Perjantaina kärkijoukkue KTP isännöi Korikobria. Lauantaina ohjelmassa on kaksi jännittävää ottelua, kun Pyrintö kohtaa kotonaan Karhun ja puut kolisevat yhteen Joensuussa, kun Kataja ja Honka taistelevat voitosta.

Kataja ja Honka kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella, mutta ensimmäistä kertaa ottelu pelataan Joensuussa. Voitot ovat joukkueiden välillä tasan.

– Honka on pelannut erittäin pirteän alkukauden. Henkilökohtaisesti Honka on kiva vastustaja. Tämä on Tuomas Iisalon ensimmäinen kausi päävalmentaja eikä se varmasti ole ollut helppoa, mutta hän on saanut joukkueen pelin kulkemaan. Joukkue pelaa sellaista peliä kuin Tuomas haluaa. Heillä on kolme hyvää jenkkiä ja Villematti Kopio vastaa pääosin suomalaisten pisteistä ja samalla heillä on uusi nuoria jätkiä nousemassa koko ajan. Erittäin mielenkiintoinen ottelu tulossa. Kohtaamme jo kolmannen kerran, vaikka menemme vasta joulukuussa ja kaksi edellisottelua olivat Tapiolassa. Kotikentällä ainoa tavoite on voitto, Katajan Teemu Rannikko pohdiskelee SuomiKoris-sivustolle.

Katajalle on ollut tällä kaudella ominaista niukat tappiot ja Rannikko löytääkin joukkueensa pelistä vielä parannettavaa.

– Meidän pitää pystyä pitämään pakka kasassa koko 40 minuuttia. Meillä pitää olla parempi intensiteetti koko matsin ajan. Meidän nuoret pelaajat ovat parantaneet koko ajan ja saavat enemmän vastuuta, mikä on hyvä asia. Puolustuspeli paremmaksi ja intensiteettiä korkeammalle puolustuksessa, Rannikko listaa voiton avaimia.

Salttu Forsström