Susijengin pelurit olivat jälleen vakuuttavassa tikissä viikonloppuna Euroopan koriskentillä. Kaikki kentällä pelanneet lukeutuivat joukkueidensa parhaimmistoon.

Shawn Huff pelasi vahvan pelin, kun Ludwigsburg hävisi niukasti 70-72 Walter Tigers Tübingenille. Huff heitti reilussa 17 minuutissa 12 pistettä ja otti ottelussa neljä levypalloa. Hän oli samalla joukkueensa kolmanneksi paras pistemies. Mikko Koiviston Fraport Skyliners jatkoi nousuvirettään, kun se voitti Braunschweigin 84-72. Koivisto ei ollut joukkueensa kokoonpanossa.

Sloveniassa Sasu Salin katsoi loukkaantuneena sivusta, kun Olimpija voitti muutaman päivän sisään toistamiseen Szolnokin. Olimpija voitti keskiviikkona Szolnokin yli 20 pisteellä Eurocupin ottelussa, mutta nyt oli tasaisempaa, kun Olimpija kaatoi unkarilaisjoukkueen 79-61.

Gerald Lee oli jälleen joukkueensa avainpelaajia pussittamalla 13 pistettä Ploiestin voittaessa Pitestin 84-64. Samuel Haanpään Borås sen sijaan hävisi niukasti Sundsvallille 93-95 Haanpään heittäessä 10 pistettä.

Petteri Koponen oli Himkin parhaimmistoa, kun moskovalaisseura murskasi Tallinnan Kalevin 96-60. Koponen upotti reilussa 18 minuutissa 15 pistettä, otti kolme levaria ja antoi kaksi syöttöä.