Viimeksi 28.3.2014 Korisliigaa pelannut Anton Odabasi tekee keskiviikkona paluun liigakentille Hongan paidassa.

Luonnollisestikaan 19-vuotiaan laitahyökkääjän leveille harteille ei kannata vielä laittaa liian suuria odotuksia, sillä pitkä poissaolo näkyy varmasti vielä nuoren miehen otteissa. Odabasi tuo silti Tuomas Iisalon miehistöön paljon kaivattuja elementtejä. 207-senttinen Odabasi liikkuu hyvin ilman palloa ja on erinomainen hyökkäyslevypallopelaaja. Lisäksi hän osoitti jo viime kaudella kuuluvansa sarjan monipuolisimpiin 1 vs 1 puolustajiin.

– Olen todella iloinen Odabasin paluusta pelikentille. Anton on tehnyt valtavasti töitä kuntoutuksen eteen ja tuo työ varmasti palkitaan. Pelirytmin löytyminen vie oman aikansa, mutta hän tuo heti puolustukseen ja levypallopelaamiseen uuden ulottuvuuden, päävalmentaja Iisalo kertoo Hongan sivuilla.