Ranskan pääsarjajoukkue Le Mans Sarthe osoitti kovuutensa Karhuvuoressa ja jätti KTP:n täysin vailla mahdollisuuksia. Vierailijat johtivat EuroChallenge-koitosta alusta loppuun ja iski taululle lopulta tylyt 62-96 (17-27, 15-20, 16-22, 13-27) -lukemat. Lopputulos tarkoitti KTP:n osalta jatkomahdollisuuksien lopullista kariutumista.

Ranskan pääsarjajoukkueen selvää voittoa Korisliigajoukkueesta ei voi pitää kovin isona ihmeenä, niin kova sarja ProA on. Le Mans oli parempi jokaisella osa-alueella, ja KTP:n musta heittopäivä (3p 3/17) avitti murskavoiton syntymistä. KTP on ollut toistaiseksi vahva levypalloissa, mutta nyt tuli myös korien alla kuokkaan lukemin 32-46.

– Onhan se nyt ihan selvää, että joukkueiden tasoero oli aika iso. He lähtivät isolla viisikolla ja se hieman yllätti meitä. Meissä näkyi tänään vastustajan liika kunnioitus. Se oli ihan sama oliko tänään A-plan, B-plan vai C-plan, mikään ei toiminut tänään. Saattoi näyttää että olimme pehmeitä, mutta olimme vahvempia kuin monesti Korisliigassa. Nämä ovat huikeita pelejä ja isoja juttuja joukkueelle ja pelaajille. Valitettavasti emme pystyneet olemaan kotikentällä yhtä hyviä kuin vieraspeleissä Italiassa ja Ranskassakin, KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov harmitteli seuran sivuilla.