Lauantaina Lapuan Urheilutalolle saapuu Helsinki Seagulls. Valitettavasti samalla pelataan jumbofinaali, koska joukkueet ovat valahtanet tasapistein sarjassa sijoille 10 ja 11.

Onneksi sarja on vielä erittäin tasainen ja pudotuspelipaikka on yhden voiton päässä, joten ottelussa on isot panokset. Edellinen kohtaaminen pelattiin Helsingissä ja tuloksena oli erittäin vähäkorinen ottelu, joka päättyi kotijoukkueen 69-60-voittoon. Edelliseen otteluun verrattuna Kobrat saa miehistöönsä uuden pelurin, kun Cory Johnson on liittynyt vahvistamaan joukkuetta.

– Meillä on lähellä muistissa vierastappio Helsingissä. Olemme kärsineet viime aikoina hieman loukkaantumisista ja siksi olikin hienoa, että saimme Coryn joukkueeseen. Olemme pelanneet tiukkoja otteluita, jotka ovat kuitenkin kääntyneet viime hetkillä meidän tappioiksi. Nyt on aika kääntää kurssi ja palata takaisin voittojen tielle, tuumii Kobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic joukkueensa sivuilla.