Kauden toinen Kymenlaakson derby noudatteli hyvin pitkälle samaa kaavaa kuin pari kuukautta aiemmin pelattu ensimmäinen koitos. Myös lopputulos oli sama sillä KTP voitti perjantai-illan ainoassa Korisliigaottelussa kotijoukkue Kouvot pistein 88-76 (46-37).

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kehui KTP:n alkurynnistystä ja myönsi vastustajan olleen parempi.

– KTP pelasi todella hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja ansaitsi johtonsa. KTP:n (Kenneth) Simms ja (LaMonte) Ulmer pelasivat vahvan pelin, mutta nostaisin Kotkan joukkueesta kuitenkin esille Michael Poundsin joka pelasi rauhallisen eleettömästi pakissa ja heitti tärkeät korit sisään.

Omasta pelaamisesta Lehtonen löysi parannettavia asioita.

– Me yritettiin vähän liian suoraviivaisesti palloskreenistä renkaalle, kun olisi pitänyt mieluummin syöttää pari kolme kertaa ja sitä kautta murtaa KTP:n rotaatiopuolustusta. Me ansaittiin ne meidän kaksi momentumia toisella puoliajalla, kun päästiin pisteen päähän, mutta molemmissa tapauksissa tätä seurasi pari pallonmenetystä ja sitten ero oli taas suurempi. Niissä tilanteissa Kotkan ei tarvinnut olla hirveän hyvä, riitti että he olivat solid. Me tehtiin heistä vähän paremman näköisiä mitä he oikeasti olivat. Ei voi kuin onnitella, KTP on tällä hetkellä meitä edellä, Lehtonen pohti ottelua Kouvojen sivujen mukaan.