Golden State Warriors venytti voittoputkensa jo 16 ottelun mittaiseksi. Myös muut kärkijoukkueet olivat vahvoilla.

Golden State joutui tiukoille New Orleansin kanssa, mutta puristi lopulta jatkoajalla voiton. Golden State tehokaksikko oli vauhdissa, kun Stephen Curry ja Klay Thompson takoivat yhteensä 63 pistettä (Curry 34, Thompson 29). New Orleans pelasi ilman Anthony Davisia ja rooliin nousivat Tyreke Evans 34 pisteellä ja Jrue Holiday 30 pinnalla.

Chicago haki selvän voiton Miamista ja Washington kaatoi Utahin. Lakers nappasi voiton Minnesotasta Kobe Bryantin heiluttaessa tahtipuikkoja 26 pisteen edestä ja Russell Westbrook tilastoi 28 pistettä Oklahoma Cityn voitossa.

Carmelo Anthonyn 34 pistettä eivät riittäneet New Yorkille, kun Toronto haki vierasvoiton jatkoajalla. San Antonio juhli niin ikään vieraissa kukistamalla Denverin, vaikka Aron Afflalo iski kotijoukkueelle 31 pinnaa.

NBA:n viime yön tulokset:
New Orleans-Golden State 122-128
Miami-Chicago 75-93
Washington-Utah 93-84
Minnesota-Lakers 94-100
Oklahoma City-Phoenix 112-88
New York-Toronto 90-95
Denver-San Antonio 91-99