Kobe Bryantista tuli viime yönä NBA:n kautta aikain kolmanneksi eniten pisteitä tehnyt NBA-pelaaja, kun hän ohitti tilastoissa Michael Jordanin.

Lakers kohtasi vieraissa Minnesotan ja ennen ottelua Bryant oli kahdeksan pistettä Jordania jäljessä. Ottelun toisella neljänneksellä Bryant pääsi vapaaheittoviivalle jolloin hänellä oli mahdollisuus ohittaa Jordan. Lakers-legenda upotti molemmat heittonsa varmasti sisään ja ohitti näin Jordanin pistemäärän 32 292. Bryant lopetti illan 26 pisteeseen ja näin hänen kokonaispistemääränsä on 32 310 pistettä. Hänellä kesti 1269 ottelua yltää saavutukseen, kun Jordanilla kesti omaan pistemääräänsä yltämiseen 1039 peliä.

Bryantilla on kuitenkin pitkä matka seuraaviin, sillä Karl Malone on tilastoissa toisena 36 928 pisteellä ja ykköspaikkaa pitää Kareem Abdul-Jabbar 38 387 pisteellä.

Bryantin ohittaessa Jordanin ottelu keskeytettiin ja Bryant sai onnitteluja sekä omiltaan että vastustajilta. Katso galleria tapahtumasta yläpuolelta.