Gordon Herbertin valmentama ja Mikko Koiviston edustama Frankfurt Skyliners jatkaa hyvää menoaan Saksan Bundesliigassa. Koivisto upotti 10 pistettä Skylinersin neljännessä perättäisvoitossa, joka vei joukkueen jo voiton päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta. Shawn Huffin Ludwigsburgille kirjattiin puolestaan jälleen niukka tappio.

Oldenburg pysyi teräkuntoisen Skylinersin rinnalla tauolle asti, mutta frankfurtilaiset veivät pelin jälkipuoliskon murskaavasti 19 pisteen erolla ja päättivät neljännen perättäisen voitto-ottelunsa lukemiin 93–74 (47–47). Koivisto kantoi ansiokkaasti kortensa kekoon kymmenen pisteen, kahden levypallon, yhden syötön ja yhden riiston saldollaan.

Huffin Ludwigsburg on puolestaan alamäessä. Sunnuntaina Ludwigsburg hävisi Braunschweigille vieraissa pistein 78-82 (45-35) hävittyään pelin päätösjakson kymmenellä pisteellä. Ludwigsburg on hävinnyt viisi perättäistä ottelua, joista neljä kuudella pisteellä tai alle. Vaihdosta peliin tullut Huff rekisteröi Ludwigsburgille yhden pisteen ja neljä levypalloa.

Koiviston ja Herbertin Skyliners nousi Bundesliigan yhdeksännelle sijalle kun taas Huffin Ludwigsburg valahti kuudenneksitoista.