Sarjakärki Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen avaa kolumnissaan hieman joukkueensa kautta. Ensimmäistä kauttaan Karhussa valmentava Toiviainen on ollut luonnollisesti tyytyväinen omiensa edesottamuksiin, sillä on joukkue sarjan kärjessä.

Toiviaisen mukaan joukkue on tiivis nippu ja uskoo sen kantavan pitkälle myös kevään ratkaisupeleissä.

– Kulunut syksy on mennyt tuloksellisesti hyvin. Joukkue on keikkunut kärjen tuntumassa koko syksyn ja joulutauolla sarjataulukko näyttää varmasti monen kauhajokisen silmin oikein mukavalta. Joukkue on hitsautunut hienosti yhteen. Kovin montaa tylsää hetkeä emme ole joukkueena viettäneet treeneissä tai otteluissa. Tämä on asia, jonka tiedän kokemuksesta kantavan vielä pitkälle. Kun uskallat nauttia ja luottaa omaan tekemiseen sekä joukkuekavereihisi, niin paljon hyviä asioita tulee tapahtumaan, Toiviainen toteaa.

Vaikka Karhun pelaaminen on ollut jo hyvällä tasolla, löytää Toiviainen vielä hieman parannettavaakin.

– Pelaamisessa on vielä asioita, joita meidän pitää hioa ja parantaa kevään aikana. Pelien sisällä tapahtuvat tason heilahdukset on saatava mahdollisimman pieniksi, kentällä kulloinkin olevan viisikon jokaisen pelaajan on oltava ”samalla sivulla” koko ajan sekä tarkennetaan molemmissa päissä tekemistämme tehokkaampaan suuntaan. Siinä asioita, joihin tulemme paneutumaan joukkueen kanssa hyvinkin tarkasti.

Lue Toiviaisen mietteet kokonaisuudessaan Karhun sivuilta.