Pienen joulutauon jälkeen Kobrat matkustaa paikallisotteluun Karhun vieraaksi. Pieni joulutauko tuli Kobrille kreivin aikaan, koska viimeinen ottelu Pyrintöä vastaan pelattiin erittäin vajaamiehisenä.

Kobra-joukkueesta on sekä huonoja että hyviä uutisia. Stephen Lumpkinsin kausi on ohi murtuneen nilkan takia ja jalka on kipsissä seuraavat 6 viikkoa. Lumpkinsin kausi oli todella epäonninen, kun ennen kauden alkua hän sai polveensa hiusmurtuman, joka löytyi vasta muutaman ottelun kuluttua. Juuri, kun hän oli pääsemässä uudestaan kuntoon, hän loukkasi nilkkaansa ja kausi on ohi.

Joulutauolla saatiin päätökseen myös pitkälliset neuvottelut, kun Austen Rowland allekirjoitti Kobrien kanssa sopimuksen. Rowland on kokenut pelaaja joka viihtyy parhaiten pointin paikalla. Hän on pelannut neljä edelliskautta Ranskan pro B:tä ja viime kaudella syntyi tilastot (15,1/3,1/6,1 syötttöä). Hän saapui Lapualle joulupäivänä ja on nyt harjoitellut joukkueen kanssa pari kertaa. Kaiki Rowlandin pelilupa­asiat ovat kunnossa, joten ilmeisesti hänet nähdään parketilla jo Karhua vastaan.

Kobrat lähteekin Karhu-otteluun luottavaisin mielin.

– Karhu on sarjassa piikkipaikalla ja on pelannut hienon alkukauden. Joukkue on pysynyt muuttumattomana, joten Karhun joukkuepeli on hyvässä kuosissa. Meillä on ollut vastuksia aivan omiksi tarpeiksi loukkaantumisten muodossa, joten koko fokus on oman pelin uomiin saattamisessa. Nyt on kuitenkin valoa näkyvissä ja saattaa olla, että meillä onkin seuraavassa ottelussa 10 jotakuinkin tervettä pelaajaa, Nenad Stefanovic toteaa lapualaisten sivuilla.