Välipäivien paikallisottelut saivat jatkoa, kun Karhu ja Kobrat kohtasivat jo toistamiseen kolmen päivän sisällä. Sunnuntaina Karhu hävisi kotisalissaan, eikä tiistain ottelu tuonut muutosta voimasuhteisiin. Kobrat pelasivat uhrautuvasti ja suistivat Karhun hyökkäystyöskentelyn sivuraiteille. Sarjapisteet jäivät Lapualle numeroin 69-66 (34–36).

Karhulla oli jälleen mahdollisuus ottaa voitto, mutta Kobrat nousi viime hetkillä voittoon samaan tapaan kuin pari päivää aiemmin Kauhajoella.

– Miten viimeistellä ottelut, kun johdat, kysyi Karhun valmentaja Sami Toiviainen pelin jälkeen Karhun sivujen mukaan.

– Kaksi menetystä viimeisellä minuutilla ja kaveri tekee korit, niin siinä oli lopullinen ratkaisu tälle illalle. Hyökkäyspäässä suurimmat ongelmat, kun ei osuttu hyvistäkään paikoista. Nyt ei kuitenkaan paineta päätä pensaaseen, vaan joskus on hävittävä kaksi peliä, niin hävitään ne nyt, eikä huhti- tai toukokuussa. Uskon vahvasti, että joukkue ymmärtää näiden kahden tappion jälkeen, että jokaiseen otteluun on valmistauduttava aina vaan paremmin, eikä sovi olettaa asioiden tapahtuvan itsestään, Toiviainen harmitteli pelin jälkeen.