Karhu kohtaa vuoden ensimmäisessä ottelussaan Joensuun Katajan, joka on takkuisen alkukauden jälkeen noussut Korisliigassa jo viidenneksi. Kataja saapuu lakeuksille viiden ottelun voittoputkessa.

Joensuulaiset ovat voittaneet putkessaan Seagullsit, Kouvot, Namika Lahden, Pyrinnön ja Hongan. Kolme näistä voitoista on tullut vieraista (Seagulls, Kouvot ja Pyrintö), joten Kataja on nostanut saldonsa (5/4) positiiviseksi vieraspeleissä.

– Kataja on pelannut erittäin hyvin viime aikoina, Karhun valmentaja Sami Toiviainen kehaisee.

– Kova kolmikko (Teemu) Rannikko-(Robert) Arnold-(Kenneth) Horton vastaa korintekovoimasta. Rannikon palloskriinipelaamista ja kolmosia on saatava häirittyä mahdollisimman paljon. Arnold tekee varmasti pisteitä, mutta kuinka monella yrityksellä ja varastetulla heitolla, siinä iso asia meille häntä vastaan.

– Koko joukkue on terve ja lähtee nälkäisenä peliin, Toiviainen valaisee lähtökohtia keskiviikon otteluun Karhun sivuilla.