Pyrintö päätti runkosarjansa Baltian liigassa voittamalla latvialaisen Baronsin selvästi 83-53. Tamperelaisten voiton takuuna olivat penkkipelaajat, sillä aloitusviisikon miehet tekivät ottelussa 34 pistettä ja penkiltä tuli tulivoimaa 49 pisteen edestä.

Pyrintö pyyhki erityisesti päätösneljänneksellä vastustajallaan pöytää, kun se vei sen nimiinsä peräti 32-3. Erityisesti David Jackson (16/6), Alex Vaenerberg (11/3) sekä Ville Pekkola (7/3/3) toivat penkiltä ison panoksen.

– Numerot kertovat paljon. Meillä on ollut hyvää energiaa koko ajan. Tänään pääsimme korin alle, saimme hyviä heittoja riistoista ja hyökkäyslevypalloista. Jopa kolmannessa erässä saimme hyviä heittoja, mutta heitimme ne ohi. Olisin voinut ottaa aikalisän, mutta halusin luottaa pelaajiin. Aikalisillä muutetaan taktiikkaa. Yksi ratkaisu oli tuoda tuoreita pelaajia kentälle. Alex ja Ville takakentällä ja David toivat meille stoppeja. Sydämellä pystyy paikkaamaan aika paljon asioita. Nämä kolme pelasivat hyvällä sydämellä, ja toivat meille viimeisellä jaksolla 25-0-runin.

Olemme aiemmissakin otteluissa pelanneet hyviä jaksoja ja saaneet palloon liikettä, mutta pallo pitäisi myös laittaa koriin. Vaikka pelasimme tänään alun hyvin, vasta neljännellä jaksolla myös peli-ilmeemme näytti siltä kuin sen pitäisi, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola mietti tamperelaisten sivuilla.