Namika Lahti esitteli vahvaa puolustuspeliään keskiviikko-iltana Karhuvuoren Steveco Areenalla ja tekikin KTP:stä pitkälti hyppyheittojoukkueen. Tällä kertaa keskimatkan heitto kuitenkin kulki ja KTP raapi vaadittavan voiton lukemin 77-67 (18-18, 21-16, 22-19, 16-14).

KTP:n Joonas Lehtoranta myönsi, ettei voitto tullut helpolla.

– Eihän se kaunista ollut. Fyysinen peli, mikä näkyy myös heittoprosenteissa. Tasaista aina viimeiselle neljännekselle asti, Lehtoranta mietti KTP:n sivuilla.

KTP-luotsi Anton Mirolybov antoi tunnustusta myös vastustaja joukkueelle.

– Kreditit Ilkalle, Lahti pelaa kovaa ja hyvin yhdessä. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla he tekivät meistä hyppyheittojoukkueen, mitkä tällä kertaa onneksemme osuivat. Ilkka Vuorelle täytyy antaa tunnustus Brandon Jeffersonin (2p) puolustamisesta. Ja yhtälailla nostan esiin Kenny Simmsin, joka pimensi Ryan Wrightin (7p). Myös Joonas Lehtorannalta vahva esitys molemmissa päissä kenttää.