Hollannin tämän kauden pistepörssin ykkönen Cole Dickerson ja Kobrat Lapua ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on kahden viikon koeaika.

Dickerson on 23-vuotias, 201-senttinen ja 105-kiloinen, 4-5 paikkojen pelaaja.

Dickerson teki täksi kaudeksi sopimuksen Hollannin pääsarjaan Den Helderiin. Joulukuun alussa Den Helder ajautui talousvaikeuksiin ja suljettiin lopulta sarjasta. Pelit kulkivat kuitenkin mukavasti ja joukkue oli sarjassa jaetulla kakkostilalla. Dickerson oli pisteissä koko liigan ykkönen keskiarvolla 20,4. Levypalloissa 7,7 levypallon keskiarvolla heltisi liigan 6. sija. Heittoprosentti kakkosissa oli 57 kolmosissa 37 ja vapareissa 70. Lisäksi Dickerson jakoi 1,8 syöttöä ottelua kohden.

Dickerson valmistui keväällä San Franciscon yliopistosta, jossa hän oli kahtena viimeisenä vuotenaan joukkueensa tehokkain. Viime kaudella syntyi tilastot 14,9/7,6 ja edellisellä kaudella 15/9,8. Dickersonin yhtenä esikuvana on ollut hänen veljensä Michael Dickerson, joka voitti NCAA mestaruuden Arizonan yliopistossa ja varattiin NBA:han vuoden 1998 NBA-draftissa.

Stephen Lumpkinsin kauden lopettaneen loukkaantumisen myötä meille tuli tarve saada joukkueeseen yksi isompi pelaaja. Stephenillä ja Colella oli sama agentti ja saimme sitä kautta tietää, että Colen edustama seura on menossa konkurssin ja hän saattaa olla vapaana. Ennen joulua meille tuli kuitenkin tieto, että Cole menee Ranskan pro A:han, mutta siirto kuitenkaan ei jostain syystä toteutunutkaan ja uudenvuoden paikkeilla saimme uudet neuvottelut päätökseen ja Colen Lapualle. Katsotaan nyt sitten missä ottelussa Cole pukee ensi kertaa Kobra-padan päälleen, manageri Markku Turja valottaa tilannetta seuran sivuilla.