Bisons kohtaa lauantaina emoseuransa LoKoKon 50-vuotisjuhlaottelussa Karhun. Bisons saattaa saada tärkeän palasen joukkueeseensa, kun Aaron Johnson on hiljalleen tekemässä paluuta kentille. Martin Zenoa odotellaan myös Loimaalle lähiaikoina.

Johnson on missannut muutaman viime ottelun, mutta on päävalmentaja Greg Gibsonin mukaan jo lähellä pelikuntoa.

– Saamme hänet ehkä takaisin lauantain peliin tai viimeistään aivan lähitulevaisuudessa, Gibson valottaa.

Bisons solmi myös ennen vuodenvaihdetta sopimuksen mestaruusvuosiensa tukipilari Zenon kanssa. Zeno loukkaantui ennen kauden alkua, mutta on hiljalleen tervehtymässä.

– Kuulin juuri hänen lääkärilausunnostaan ja hän sai siitä puhtaat paperit ja siten hän voi tulla tänne. Hänen pitäisi olla täällä piakkoin, mutta en tiedä vielä tarkkaan koska. Hän on toipumassa pahasta loukkaantumisesta, mutta hyvä asia on, että hän sai lääkärintarkastuksesta puhtaat paperit, Gibson valottaa Zenon tilannetta SuomiKoris-sivustolle.

Bisons-fanien on kuitenkin turha odottaa häntä pelikentille vielä hetkeen.

– Hän ei ole vielä pelikuntoinen enkä rehellisesti sanottuna tiedä missä kunnossa hän tarkalleen edes on. Minun täytyy ensin nähdä hänet ja puhua hänelle arvioidakseni hänen kuntonsa. Hän on sanonut jo juoksevansa, mutta juoksentelua on erilaista. Onko se hölkkäämistä, spurtteja ja niin edelleen…Minäkin pystyn juoksemaan, muttei se vielä tarkoita sitä, että pystyisin pelaamaan. Hyvä uutinen on kuitenkin, että vamma on parantunut, Gibson päättää.

Salttu Forsström