Cleveland Cavaliersin vaikea kausi sai jatkoa viime yönä, kun se hävisi vieraissa Phoenixille. Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen episodi, kun Clevelandin tähtipelaaja LeBron James tönäisi päävalmentaja David Blattia.

Jamesille vihellettiin ottelussa hyökkääjän virhe ja se tulistutti sekä Jamesin että päävalmentaja Blattin. Molemmat olivat tuomion jälkeen tuomarin kimpussa. Tilanne lopulta päättyi siihen, että James tönäisi päävalmentajansa tilanteesta sivuun takaisin vaihtopenkin puolelle.

Heikon kauden johdosta Clevelandista on kiirinyt huhuja, ettei James ole täysin tyytyväinen Blattiin eivätkä pelaajat juurikaan kuuntele häntä. Oliko tässä kyseessä valmentajan auktoriteetin aliarvioiminen vai yrittikö hän vain ehkäistä tilanteen jossa Blatt saisi teknisen virheen.

Jokainen voi itse tehdä johtopäätöksensä yllä olevasta videosta.