Korisliigassa pelattiin perjantaina yhteensä neljä peliä. Voittoihin ylsivät Bisons, Vilpas, Kouvot ja Kataja.

Illan kärkikamppailussa Bisons kukisti sarjajohtaja KTP:n vieraskentällä luvuin 88-70. Ensimmäinen neljännes mentiin vielä kotijoukkue KTP:n tahdissa, mutta toinen neljännes kirjattiin Bisonsille peräti 27-8 ja kolmaskin 25-12, jonka jälkeen ottelu oli käytännössä ratkennut. Bisonsin tehomiehenä hääri Ian Hummer, joka pussitti 20 pistettä. Häntä säesti Tuukka Kotti 15 pisteellä. KTP:n paras pistemies oli Hummerin tavoin 20 pistettä heittänyt Brandon Jefferson.

Salossa Vilpas ja Pyrintö etenivät tasatahtiin viimeiselle neljännekselle asti, kunnes kotijoukkue repäisi itselleen 20 pisteen kaulan ja vei pisteet luvuin 72-52. Vilppaan paras oli 20 pisteellä Sami Ikävalko, Pyrinnön puolestaan 16 pisteen Antero Lehto.

Kouvot kukisti kotonaan sarjan häntäpään Hongan selkeästi 95-73. Espoolaisten kurittamisessa kunnostautui eritoten Kouvojen jenkkivahvistus Matthew Gibson, joka teki 19 pistettä. Hongan paras pistemies oli 17 pisteen Henri Niemistö.

Illan neljännessä ottelussa Joensuussa Kataja kaatoi Seagullsin 88-64. Katajan Ken Horton pussitti kierroksen suurimman pistemäärän, 25 pistettä. Seagullsin tehokkain oli 19 pisteellään Melsahn Basabe.