Bisonsin ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun joukkue isännöi Lapuan Korikobria Korisliigassa.

Lapua on tällä hetkellä sarjassa viimeisellä sijalla, mutta ei pidä erehtyä luulemaan ryhmää heittopussiksi. Ennen nykyistä kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan, Lapua kaatoi sarjakakkosen Kauhajoen Karhun kahdesti perättäin. Voittojen myötä Pohjanmaan voimasuhteet heilahtivat ainakin hetkellisesti Lapuan suuntaan.

Bisons ja Lapua ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Marraskuussa Lapualla pelattu ottelu päättyi Biisonien 11 pisteen voittoon. Matti Nuutinen oli tuolloin pitelemätön 28 pisteellään ja 11 levypallollaan. Toivottavasti kotiyleisön tuki saattaa Nuutisen samanlaiseen lentoon. Lapua ei ole vielä kertaakaan onnistunut päihittämään Bisonsia liigatasolla. Kaikki yhdeksän kohtaamista ovat päättyneet loimaalaisjuhliin.

– Keskiviikon Lapua-ottelu on meille erittäin tärkeä. Lapua on kovassa vedossa, vaikka se sarjan häntäpäässä onkin. Meidän on palautettava otteluiden alut hyvälle tasolle, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson pohti seuran sivuilla.