Baltian liigan runkosarja saatiin päätökseen keskiviikkona. Lohkossa A pelannut Pyrintö sijoittui oman lohkonsa kolmanneksi voittosuhteella 5-5 ja kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella latvialaisen Valmieran, joka voitti oman lohkonsa (B) suhteella 10-2.

Otteluiden pelipäivistä tiedotetaan välittömästi, kun ne varmistuvat. Alustavasti pelit tullaan pelaamaan:
Pyrintö – Valmiera (helmikuun 1. vko)
Valmiera – Pyrintö (helmikuun 2. vko)

Eurocupissa pelaava Ventspils sekä EuroChallengessa pelaavat TU/Rock ja BC Siauliai astuvat mukaan kuvioihin pudotuspelivaiheessa ja näin ollen näiden kolmen joukkueen (ranking 1,2 ja 3) lisäksi pudotuspeleihin selvisi runkosarjavaiheesta 13 parasta joukkuetta. Runkosarjavaiheessa korkeammalle rankattu joukkue (A) aloittaa pudotuspelit vieraissa ja pelaa jälkimmäisen ottelun kotona. Baltian liigan pudotuspeleissä pelataan kaksi ottelua, joiden yhteistulos ratkaisee seuraavalle kierrokselle menevän joukkueen.

Baltian Liigan ensimmäisen kierroksen parit (neljännesvälierät)
1 Siauliai-Pärnu
2 TU/Rock-Prienai
3 Ventspils-Tyco Rapla
4 Juventus-Barons/LDz
5 Pieno Zvaigzdes-Tarvas
6 Valmiera-Pyrintö
7 Liepaja/Triobet-Jekabpils
8 Lietkabelis-Kalev/Cramo