Helmikuun 15. päivänä pelattava NBA:n All-Star-ottelun toisen joukkueen valmentaja on varmistunut, kun itäisen konferenssin joukkuetta käskyttää Atlanta Hawksin Mike Buldenholzer.

Buldenholzer on johdattanut Atlantan itäisen konferenssin ylivoimaiseksi ykköseksi ja varmistanut jo paikkansa konferenssin kärjessä, kun All-Star-ottelun valintojen määräaika umpeutuu 1.2.

Atlantan voittotilasto tältä kaudelta on 35-8 ja se on kuusi voittoa edellä toisena olevaa Washingtonia. Budenholzerin penkin täyttävät apuvalmentajat Kenny Atkinson, Darvin Ham, Taylor Jenkins, Charles Lee, Neven Spahija ja Ben Sullivan.

Läntisen konferenssin kärkijoukkue on vielä auki ja sen joukkueen päävalmentaja määräytyy sillä, mikä joukkue johtaa konferenssia helmikuun 1. päivä. Vahvimmin kunniassa on kiinni Golden State Warriorsin Steve Kerr. Hänen vanavedessä ovat Portlandin Terry Stotts, Memphisin Dave Joerger, Houstonin Kevin McHale sekä Dallasin Rick Carlisle.