Pyrintö katkaisi viiden ottelun tappioputkensa, kun se kaatoi vieraissa Hongan. Lauantain toisessa ottelussa Namika ylsi voittoon.

Namika kukisti kotonaan Kobrat selvin 84-57-numeroin. Namika otti etulyöntiaseman jo avausneljänneksellä vieden sen nimiinsä seitsemällä pisteellä, mutta ratkaisi ottelun lopullisesti kolmannella jaksolla voittaen sen peräti 28-7. David Gonzalvez oli tehokkaalla päällä heittäen 17 pistettä lahtelaisille ja myös Vesa Mäkäläinen (15), Ryan Wright (13) ja Kevin Tiggs (12) esiintyivät väkevästi hyökkäyspäässä. Kobrien tehokkaimmat olivat Cole Dickerson 18 pisteellä ja Paul Carter 13 pinnalla.

Pyrintö sai heittonsa kulkemaan, kun se haki voiton Hongasta selvin 103-90-pistein. Pyrintö oli koko ottelun niskan päällä, mutta karkasi kunnolla toisella ja kolmannella neljänneksellä ratkaisten ottelun. Antero Lehto jatkoi väkeviä otteitaan heittämällä peräti 31 pistettä, Bryan Hopkins kasasi 17, Damon Williams 12/12 ja Petri Heinonen 10.. Hongan tehokkain oli 19 pistettä heittänyt Okko Järvi. Emmanuel Ubilla jäi hänestä pisteen päähän, Anton Odabasi tilastoi 16/13 ja Villematti Kopio 14 pistettä. Ike Udanoh kahmi peräti 17 levypalloa.